Onze Sponsors

Een bijzonder hartelijk dank u wel aan alle betrokken donateurs en spontane gevers: (oud)collega's, vrienden en familie . Met uw aller steun is onze droom werkelijkheid geworden. With your support our dream has been realised!
Bijzonder hartelijk dank ook aan alle sponsors (2010-2015) die hun naam genoemd wilden hebben, en natuurlijk ook degenen die anoniem willen blijven.

 

 

www.vanderhaas.nl  

 
Jeroen Monnikendam

De ASN Bank zet zich in om de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen en laat zich daar in haar economisch handelen door leiden. Economische groei mag volgens de ASN Bank niet ten koste gaan van het milieu, de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen of anderszins worden afgewenteld op toekomstige generaties. In Nederland is de ASN Bank sinds 1960 voorloper op het gebied van duurzaam bankieren. De bank is actief op het gebied van beleggen, sparen, betalingsverkeer en duurzame financieringen. De ASN Bank heeft ruim 600.000 klanten en een totaal beheerd vermogen van 11,9 miljard. Via de ASN Foundation ondersteunt de ASN Bank projecten over de hele wereld. Het doel van de ASN Foundation is geld beschikbaar te stellen aan organisaties en projecten om duurzame initiatieven mogelijk te maken. De ASN Bank maakt deel uit van SNS REAAL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zikomo Kwambiri !