25 jaar NLR voor TIMALAWI

Op 1 augustus was ik 25 jaar bij het NLR en kreeg ik van onze directie de gelegenheid om dit met een feestelijke receptie te vieren op 18 september jl. Het was een gezellige drukte van belang in het bedrijfsrestaurant van Flevoland met familie, vrienden en veel (oud)collega’s, tevens allemaal zeer gewaardeerde sponsors en donateurs van ons project.

Er was natuurlijk een informatief TIMALAWI kraampje aanwezig; en een powerpoint-presentatie met zo’n 120 foto’s over de voortgang van het project tot nu toe, werd omlijst door Afrikaanse muziek van Miriam Makeba. Mijn kadowens voor TIMALAWI is royaal in vervulling gegaan en ik wil jullie van harte bedanken voor het bijzonder mooie bedrag van € 1.902,85 dat is gedoneerd voor het trainings- en ontwikkelingscentrum in Chipoka.

      

   
Daarnaast ben ik persoonlijk nog ontzettend verwend met leuke kadootjes, bloemen en goede wensen. En van mijn divisie manager ontving ik lovende woorden en het speciaal voor dames gemaakte NLR hangertje.
 
Dankzij jullie allemaal was het een dag waar ik met fijne herinneringen aan terug zal denken. Voor zover ik dat nog niet persoonlijk heb kunnen doen zeg ik langs deze weg:

Zikomo kwambiri - geweldig bedankt voor alles!

Natuurlijk ook namens TIMALAWI,

Thea van der Helm

Divisiesecretaresse Aerospace Vehicles - Flevoland