Donatie St. Willibrord Swifterbant

Omdat de parochianen in Swifterbant ons project een zeer warm hart toedragen werd er op zondag 23 september speciaal gecollecteerd voor TIMALAWI; een mooie donatie van 213,15.
Er waren foto's te bezichtigen met de vorderingen van het project en de resultaten zijn zeer bemoedigend. De elektriciteitsvoorziening moet nu als eerste worden aangepakt. Door de voorzitter werd een toelichting gegeven en een dankbrief uit Malawi voorgelezen.

″Ons project in Chipoka boekt vooruitgang en we staan nu op het moment van opening. De realisatie betreft het trainingscentrum, de eetzaal en de conferentiezaal en de eerste acht kamers waarin nog de resterende meubels nodig zijn zoals de tafels, bedden en matrassen. Op dit moment wordt er volop gewerkt aan de volgende acht kamers en zo fondsen dit toelaten zou dit binnen twee maanden kunnen worden afgerond. Al deze resultaten hebben we bereikt dankzij u allemaal die hebben gedoneerd voor deze nobele zaak. Wij zijn u zeer dankbaar voor uw gulle gaven en uw goede hart.
Ondanks dat er goede resultaten zijn behaald hebben we nog fondsen nodig om de kamers in te richten met meubilair. En aangezien elektriciteit van vitaal belang is voor ons om het centrum te kunnen openen, de leverancier ESCOM heeft daarvoor een bedrag nodig van 30.000 euro, hebben we nog steeds uw helpende hand nodig om ons project volledig te kunnen realiseren. Op dit moment hebben we zon dergelijk bedrag aan fondsen nog niet bij elkaar.″