Kerstkraampje 11 december 2010 in Natuurpark Lelystad

Afgelopen zaterdag hebben we tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt in Natuurpark Lelystad met de verkoop van kerstkadootjes en lootjes 236,45 opgehaald voor ons  project. In de loterij waren 2 prijzen te winnen; de 1e prijs: een ebbenhouten Ark van Noach, handgemaakt in Malawi en de 2e prijs een 23-delige fondue-set. Ook verkochten we waxinelichtjes met als thema "met een warm hart, een lichtje voor meer licht in Malawi". Onze lieve vrienden zitten daar nog te vaak zonder stroom.

Mijn telefoontje naar boven heeft ook heel goed geholpen want ondanks de weersvoorspellingen is het de hele dag droog gebleven. De Kerstmarkt trok daardoor gelukkig heel wat bezoekers. Pas toen ik 's-avonds weer thuis kwam en de auto ging uitladen begon het te regenen! We hebben een mooie dag gehad met dank aan u allemaal.


 Het bestuur v.l.n.r. Thea, Anneke en Serena

Met dank aan Frans die de foto heeft gemaakt!

 

De kraamhuur van 30,-- komt geheel voor rekening van de voorzitter! ;-)

Op maandag 13 december hebben geweldige collega's op kantoor de laatste lootjes gekocht en mochten we een bedrag van  254,- ontvangen. Op dinsdag werd nog eens 70,- opgehaald tijdens de gezellige kerstviering op de basisschool waar onze secretaris voorheen naar school ging.  Een mooi resultaat bij elkaar opgeteld, waar we heel erg blij mee zijn.