Afsluiting projecten en Timalawi

 

Lieve vrienden en vriendinnen van TIMALAWI,

Na 10 jaar van grote betrokkenheid met Malaŵi, hebben we besloten alle projecten af te ronden en zal de Stichting per 1 januari 2020 worden beŽindigd.
Mochten er na die tijd onverhoopt nog giften binnenkomen dan zullen deze natuurlijk per omgaande worden teruggestort op uw rekening.

De fondsenwerving voor het ontwikkelingscentrum in Chipoka, de voornaamste reden waarom de Stichting werd opgericht, is met uw grote betrokkenheid en zeer gewaardeerde financiŽle steun gerealiseerd en tot een goed einde gebracht. Op deze manier worden ter plekke al een tijd lang inkomsten gegenereerd.

Daarnaast besloten we op kleinere schaal nog hulp te bieden aan de kansarme jongeren op het platteland met o.a. schoolspullen, medicijnen en dekens voor het lokale ziekenhuis, nieuwe banden voor de ambulance, elektriciteit en ook voor de studiefinanciering van zes weesmeisjes (inclusief materialen, schooluniform, boeken, examengeld etc.). In december zullen we nog een laatste keer studiegeld overmaken, zodat zij (nog 3 meisjes) hun studie kunnen afronden, waarna zij met de opgedane kennis in de toekomst op eigen kracht kunnen varen, en deze ontwikkeling vervolgens weer aan hun kinderen doorgeven.

Ontzettend bedankt voor uw mooie giften, al uw steun, adviezen en betrokkenheid.
Zonder u hadden we dit allemaal niet kunnen waarmaken; samen stonden we gewoon
veel sterker!

Alle goeds voor de toekomst is wat ik wens voor u en uw dierbaren!

Hartelijke groet,

namens Stichting TIMALAWI

Thea van der Helm
voorzitter