Advent december 2013
 

Een tijd van licht en warmte, en samen bouwen aan een zonnige toekomst!


1 dec. Biddinghuizen

8 dec. Nunspeet

15 dec. Dronten

22 dec. Swifterbant
 
Van onze projectpartner Isaac Andrew en zijn mensen uit Dedza - Malawi ontvangt u warme groeten en de allerbeste wensen voor een mooie Advent, en ook hun zeer grote dankbaarheid voor uw trouwe steun aan ons project voor het trainings- en ontwikkelingscentrum, het ″ Chitsulo Centre″ in Chipoka. Zij hebben ons gevraagd hen op dit moment nog niet in de steek te laten.
Reden waarom er dit jaar tijdens de Adventsactie speciaal werd gecollecteerd voor TIMALAWI, om in Chipoka nog te helpen met de laatste dingen die nodig zijn, nl. matrassen, tafels en stoelen die door onze timmerman Thomas zullen worden gemaakt en een noodaggregaat. Heel graag willen we ons Timalawi deel hieraan bijdragen.
In Harderwijk en Nunspeet is er ook met de Kerst nog eens speciaal aan ons gedacht en kwam het totale bedrag op een mooie donatie van Ä 1.406,55, inclusief de verkoop van Malawi spulletjes uit de kraampjes.
Geweldig bedankt allemaal voor uw gewaardeerde bijdrage en natuurlijk voor uw gastvrijheid.
Onze grote dank voor uw maatschappelijke betrokkenheid en uw financiŽle steun. Voor zover ik dat niet persoonlijk heb kunnen doen, omdat uw adresgegevens helaas bij ons niet bekend zijn, wil ik langs deze weg van harte ook iedereen bedanken die apart een bijdrage heeft gestort op onze TIMALAWI bankrekening. Bijzonder hartelijk dank!

Zikomo kwambiri!