ANBI regels aangescherpt

Voor het verkrijgen en behouden van de status Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)  zijn door de Belastingdienst per 1 januari 2014 een aantal nieuwe voorwaarden gesteld, met als doel het vertrouwen van de achterban in de goede doelen sector te bevorderen.
Een belangrijke nieuwe voorwaarde ook voor ons als ANBI is, dat wij bepaalde vaste gegevens via onze website openbaar moeten maken. De meeste gegevens vond u altijd al op onze website maar we hebben ze voor u nog even op een rijtje gezet:
 

Naam ANBI:

 

Stichting TIMALAWI
Toekomst Initiatief voor Malawi
Per 2 augustus 2010

Fiscaal nummer:

8227.84.385
 

Internetadres ANBI:

www.timalawi.nl
 

Postadres:

Postbus 192, AD 8250  Dronten - Nederland *M.i.v. mei 2017 is onze postbus vervallen. De kosten werden te hoog en bovendien gaat de communicatie tegenwoordig meer per elektronische snelweg.
 

E-mail adres:

Info@timalawi.nl
 

Rechtsvorm:

Registratie bij KvK nr. 50517570
 

Bestuurssamenstelling:

Zie ook onder ″Bestuur″, klik hier.
 

Doelstelling:

Millenniumdoel nr. 1: de armoede te verminderen. Hulp bieden aan de ambitieuze, enthousiaste (kansarme) jongeren in Malawi om hen een hoopvolle toekomst te kunnen geven in sociaal-maatschappelijk en economisch opzicht; meer mensen een fatsoenlijke baan en een klein eigen inkomen, alle kinderen naar school.
 

Beloningsbeleid:

Het bestuur wordt niet beloond maar werkt geheel op vrijwillige basis, er worden geen salarissen of vergoedingen betaald en alle onkosten komen voor eigen rekening. Ook de reiskosten voor werkbezoeken aan Malawi zijn geheel voor eigen privť rekening. De volle 100% van de fondsen komt ten goede aan ons project.
 

Beleidsplan:

Klik hier voor de PDF van ons beleidsplan.
 

Overzicht activiteiten:

Voor een overzicht van onze activiteiten klik hier.
 

FinanciŽle verantwoording:

Voor het financieel overzicht klik hier.